Friday, July 20, 2012

Modası Geçmeyen Kıyafetler (Zamansız Parçalar)


Her zaman trendi mi görünmek istersiniz yoksa sadece şık ve stil sahibi mi? cevabınız sadece stil sahibi olmaksa modayı takip etmeyerek de şık olabilirsiniz.Gardrobunuzu zamansız parçalardan oluşturursanız aldığınız kaliteli kıyafetleri yıllarca giyebilirsiniz.Bu yazımız özallikle çalışan ve hemen hemen tüm zamanını işine ayıran kadınlar için daha faydalı olacaktır.

1.Siyah Elbise: Alacağınız kaliteli bir siyah elbise çoğu zaman sizi kurtarabilir,canınız bazen kıyafetinize özenesiniz gelmez giyinmek bile istemezsiniz,ya da o kadar özenirsiniz ki giyecek hiçbirşeyiniz yokmuş gibi gelir,işte bu zamanlarda siyah elbise inanılmaz bir kurtarıcıdır.





Siyah elbiseyle üstteki kombinlerden ilham alarak gece istediğiniz tarzda giyinebilirsiniz ,önemli olan nasıl kombinleyeceğiniz incilerle kombinleyebileceğiniz gibi iki bileğinize takacağınz gold düz bilekliklerle gladyatör ayakkabılarla daha modern görünebilirsiniz.





Üstteki kombinler de gündüz uyarlamaları kahverengi deri çantalarla ayakkabılarla kombinleyebiliriz, ya da üçüncü fotoğrafta olduğu gibi renk de koyabilirsiniz,parmak arası terlikle bez çantayla bile kombinleyebilirsiniz ikinci fotoğrafta olduğu gibi.





Mutlaka uzun siyah elbiseleriniz de gardrobunuzda olmalı.

2.Beyaz Gömlek: Beyaz gömleğiniz mutlaka çok kaliteli ve dikiminin ve yakalarının çok iyi olması gerekir,zira ancak bu şekildestil sahibi görünebilirsiniz yoksa kalitesiz bir beyaz gömlekle sadece sıkıcı görünürsünüz.Beyaz gömleğinizi gündüz kotlarla ,spor eteklerle,gece ise şık eteklerle giyebilirsiniz.

Önce beyaz gömlek gündüz nasıl giyilir bir kaç fotoğrafla görelim,





























Peki beyaz gömlek geceye nasıl uyarlanır aşağıdaki fotoğraflarda görelim.





3.Siyah Pantolon:Özellikle iş hayatının vazgeçilmezlerindendir siyah pantolonlar.Gardırobunuzda siyah pantolonun tüm çeşitleri olmalı,dar paçalısı,geniş paçalısı,boru paçalısı ve tabiki kaliteli bir dikimi olmalı,işte giyebileceğiniz gibi gece yemeklerinde kokteylerde de giyebilirsiniz , beyaz gömleğinizle gerçekten çık olabilirsiniz.




















4.Kalem Etekler:Kalem etekler de zamansız parçalardan biridir.Kalem eteklerin bir büyüsü vardır ki sizi kaliteli ve stil sahibi gösterir,herkese yakışmamakla birlikte bu eteği giymek istiyorsak alt bacağımızın düzgün ve ince olması gerekir yani önce bi giyip bakalım yanımızdakilere soralım yakıştı mı diye sonra güdük gibi görünmeyelim.Bir de eteği tam üzerimize oturacak biçimde yaptıralım zira kalem etekler üste oturmayınca kötü durabiliyor,kombinlemeye gelince Victoria Backham bu kalem etekleri muhteşem kombinler ondan öğreneceğiz.






devem edecek...

No comments:

Post a Comment